Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av sanningsägaren


Smärta

Man kan skapa en smärta










för att slippa en annan










fast








samtidigt är det så








att den första smärtan








finns hela tiden kvar




Fri vers av RogerIvan
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-12 23:07



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så sant...farligt kan det vara sådant där!
2008-10-14

  MammaMia
Gissa om jag vet det.......... Förra året mådde jag såååå dåligt o helt plötsligt fick jag diskbråck!!! Jag är nog den enda i världshistorien som tyckte att diskbråck inte var nånting jämfört med mitt mående..... Kram
2008-10-13

  MammaMia
Gissa om jag vet det.......... Förra året mådde jag såååå dåligt o helt plötsligt fick jag diskbråck!!! Jag är nog den enda i världshistorien som tyckte att diskbråck inte var nånting jämfört med mitt mående..... Kram
2008-10-13

  Della K
Visst är det så.

Man kan inte alltid gå och bita sig i armen.

Eller... det e ju ganska meningslöst iaf.

:)
2008-10-13

  Ilona _L
Mmm... att bedöva en smärta med en annan!
Kan göras med allt från självskärelse till negativatankar och relationer!

Tänkvärt...som vanligt!
;-)
2008-10-13

  Elaine.S VIP
Sanna ord det där...och ju längre tid man
trycker undan den första smärtan desto svårare
blir den att lösa upp , kommer att tänka på
Rod Stewarts låt "The first cut is the deepest"
2008-10-12

  Sanningsägaren VIP
Ja, precis så som du skrev...
2008-10-12

  Rude Billy
och man kan förneka och förtränga båda två men de kommer alltid fram.
Förr eller senare!
Bra skrivet!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan