Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petras tankar om kvällen






Klä av mig
med ögonen

klä av mig
med dina andra sinnen

klä av mig
i dina tankar o känslor

klä av mig
klä av mig
klä av mig

först med blickar och antydningar
sedan med åtrå och kärlek

klä av mig
med händerna
in på bara kroppen

klä av mig
och älska mig
av bara fan




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-13 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP