Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kvällstanke


Svävande betraktelse

Om jag försvann från jorden en stund
Betraktade mig själv från annat perspektiv
Skulle då min kritik vara sund
eller bara förödande selektiv?




Fri vers av Edrik
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-08-04 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik