Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser

 

Har svårt att urskilja
nyanserna i din röst
då dagarna inte är
vanliga

Du döljer de så väl
och jag undrar
varför

Lyssnar efter orden
du inte säger och
förstår då
att jag är ynklig
utan dig
nära

Du frågar vad jag tänker på
precis som om du såg min
tomma blick över
telefonen

Sen säger du att jag fryser
men jag har både
din och min tröja på mig

det är du som är utan

på fotot

jag håller i handen




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 437 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-14 08:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin, gillar växlingarna här, hur du byter från den egna tanken till den andras, hur du gissar och erkänner... Hur jag som läsare reser en stund i din tanke, ut i ett rum till foto du håller i handen... Jäkligt fina bilder!!
2008-10-14

  Erik Jonsson
Bra skrivet om ett hemskt och hemskt vanligt fenomen. Gillar!
2008-10-14

  mare VIP
mycket fin skriven....
2008-10-14

  Carola Zettergren
Ursnyggt poetat!!!
2008-10-14

  Blodros
...denna längtan..
så förunderligt bra beskrivit i denna text
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig