Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ekar

-Du, det ekar här...
Och ingen vet hur långt eller hur länge

-Jag tror det kan vara nyttigt att höra vad man sagt,
och om det överensstämmer med vad man menade




Fri vers av RogerIvan
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-14 19:46



Bookmark and Share


  Ilona _L
På pricken!
;-)
2008-10-14

  Carola Zettergren
Precis!!!:)
2008-10-14

  friheten
Ibland kan det vara bra att höra det. Det är sant!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan