Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är på rätt plats när jag är med dig


Du tar mina nätter


Solen har alltid strålat
när vi gått hand i hand

När jag vände tanken
till känslan
som får mig att le

och bort från paniken
från tidigare blodbad

så släpptes du in
i mitt rosa

vi lät våra hjärtan
försiktigt smälta
till ett

Din varma trygga famn
som jag kurade in mig i
då kvällssolen sjönk ner

är den jag sökt
i all längtan

Solen försvann
och lämnade oss ansvariga
att fortsätta hålla dagens glöd
vid liv

Glöden som brann
från dina varma läppar
finns fortfarande på mina kinder

så enkelt
när det känns rätt

Jag hamnar på platser
i blickar
i rus
som bara funnits i mina drömmar

nu är drömmarna korta
du tar mina nätter

för att göra dagarna längre






Fri vers av MinnaSofia
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-10-14 22:25



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
"Jag är på rätt plats
när jag är med dig"

fint skrivet!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia