Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så vackert med frosten glittrande på träden


FROSTIG MORGON

Det har varit en kall natt, en vacker morgon,
med frosten som lagt sig som vita fjun, på
trädens grenar och blad

Höstens alla färger glimmade så vackert,
när solens strålar träffade träden, bladen
glittrade som kristaller i solens sken

Ännu ligger den vita frosten kvar på gräsmattan,
under frosten ser jag gräsets grönska, och de
gula löven från björken, ligga som ett vackert
täcke, med skydd av frostens vita kristaller

Det är en vacker höstdag denna onsdag i mitten
av oktober månad

anits 15 oktober




Fri vers av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-15 12:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du målar en vacker tavla med dina ord.

Eva
2008-10-15

    Madeleine Ågren (Maduska)
Det här är jättevackert!
"Höstens alla färger glimmade så vackert,
när solens strålar träffade träden, bladen
glittrade som kristaller i solens sken"
Jag började genast haikusnickra:

Solens strålar i
höstens färger glimmade
som kristaller

Inspirerande text, tack!
2008-10-15

    sajo
Varje årstid har sin tjusning och dina ord om hösten och frosten är vackra. En bild så vacker.
2008-10-15

  Sofie Viktoria
Ja, visst är det vackert ute nu. Jag njuter varje dag!
2008-10-15

  Elaine.S VIP
Läser dina ord och känner frosten
nypa lite i kinderna...bra fångat vännen
gillar speciellt det där "med frosten som lagt sig som vita fjun"
2008-10-15

  Sladjana Zubcevic
"Höstens alla färger glimmade så vackert,
när solens strålar träffade träden, bladen
glittrade som kristaller i solens sken"
Så vackert skrivet.
2008-10-15

  Bibbi VIP
Du är helt otrolig på att beskriva naturens under i Din poesi...
Den bästa jag känner i det avseendet och bilderna är mycket bra och helt fängslande. Gudagåvor som Du fått.
Applåd!
2008-10-15

    sunnanvind
Ja, hösten är sannerligen en mycket vackert årstid! Din dikt också!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP