Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite tankar bara

Varför är himlen blå

varför är molnen grå

Vem har bestämt

vad saker ska heta

Vem kom på att

man varandra kan reta

Hur ser tankar ut

i en annans hjärna

när lärde vi oss

att om varandra värna

Kan myror bli kära

kan gräshoppor lära

Vill spindlar ha närhet

har rävar någon hemlighet

Varför blir det vinter

hur kan någon bli sprinter

Hur ser andra på mig

hur ser du på dig

Hur fort växer gräset

Vem är Albin på näset

När flyger vi till Venus

Vad betyder egentligen genus

Lite tankar bara

förväntar mig inte att någon ska svara






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt