Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtelycka

.

Mjukt smeker de dig
håller dig i sin famn
Stolt tindrar deras ögon
då de ser på dig

Lyckliga är de två
som fått bli din mor och far




Fri vers av Mejja
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-15 20:30



Bookmark and Share


    carimba
så varm, så fin.... man känner kärleken
2009-01-27

    Bodil Sandberg
Å man kan känna kärleken strömma..underbart fina rader!!!
2008-11-02

  Rachel Roth
en saga är detta!
att det blev så

texten skänker värme
2008-10-15

  rebecca d
ömt! mycket kärlek! Ohhh
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Mejja