Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ultimata själviskheten kompletterad med rädslan för att dö och TV-reklam Egots kamp gentemot Ske din vilja


Besegras

Alla sjukdomar skall besegras
ingen ska behöva dö
ingen vill ju dö

men

Hur ska vi finna plats för nya människor
som vill in
på jorden




Fri vers av RogerIvan
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-16 12:41



Bookmark and Share


  MammaMia
Det är väl därför som kostnaderna skenar inom landstinget o att det görs prioriteringslistor olika sjukdomar..... Men du, jorden är såååå ator säger till ex Jehovas...... Kram
2008-10-16

  Carola Zettergren
MMM när de knappt får plats idag...
2008-10-16

  Ilona _L
Undrar om de står i kö därute?

Vi kommer kanske leva allt längre och därför få det trångt på den här planeten...
Men, jag vill ju tro att vi återkommer med nya "fodral".
Alltså måste mängden själar vara ganska konstant?
Eller så finns det parallella solsystem - där vi får plats?
Tjaa, vad vet mitt ego? ;-)
2008-10-16

  friheten
Ja, ärligt och man kan undra hur vi människor tänker egntligen ibalnd.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan