Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt enkelt


Ibland

vill jag be hela världen
om ursäkt

för att jag är den jag är
för att ni älskar
just mig

När kärleken riktar
sitt osjälviska spjut
emot mig

blir luften svår
att andas

Och kanske är det det
som är meningen
med den här
meningen

Kanske är det därför
min varelse
sakta förintas

För att det går ihop
helt enkelt.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-08-05 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia