Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för

Det är inte mörkret där ute jag är rädd för
inte heller det svarta där ute, är jag rädd för
ty det kan jag kontrollera

Det är det svarta i min hjärna
som jag är rädd för




Fri vers av RogerIvan
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-16 18:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag förstår,
och känner precis detsamma,
stråladne beskrivet!!
2008-10-19

  KarinAmanda
... och ändå skriver Marianne Williamson att det är vårt eget ljus vi är allra mest rädda för. Mörkret är så välbekant. Tänkvärt.
2008-10-19

  MammaMia
Så svårt att inte kunna kontrollera allt......... Mycken ångest....
2008-10-16

  Ilona _L
Jo, det tar över i mellan varven, tyvärr!
Ibland när jag inbillar mig att jag har läget under kontrioll undrar jag om jag blir bättre och bättre på att förtränga det svarta och i så fall, - om det kan det vara så bra?
2008-10-16

  friheten
Jo, värre. Det som finns där måste vara positiv och bra för att orka med levet.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan