Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer jobb

När jobben tryter för andra

Verkar jag bara få mer

Kanske det kan bero på

att jag ser det andra inte ser



Jag har alltid haft en tro

att allting ordnar sig

även nu min Brutus

lyser solen faktiskt på mig




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2008-10-16 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt