Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...mitt bidrag...


Min röst!


Bär kunskap

ur länge levt blivande


en själ

sprungen

ur förgånget


ett språk

som talar

om Liv


med drömmar

som färgar


uttalets klang




Fri vers av livsdans
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans