Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som finns


Idag är gråten allt
som finns

hjärtats slag det
enda som jag minns




Fri vers av SeXara
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 10:03



Bookmark and Share


    johanni
Underbar.
/Johanni
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara