Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma

 

Vi gömmer oss
i folkmassan
eller under täcket

provar hytter
tröjor
och varandra


dina händer leker
kurragömma
innanför mina kläder
letar
skymd vrå
och vi försvinner
smälter
samman



vi byter

halsdukar

och
långa dagar
mot
intensiva minutrar


stoppar undan
och
bevarar
 

minnen




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 414 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-17 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2008-12-18

  Annatengwall@hotmail.com
Har läst denna förut - dock var den grymt mycketg bättre än vad jag mindes! Riktigt skönt flow & denna text kryper verkligen under min hud..
2008-11-07

  Blodros
dom här orden

"provar hytter
tröjor
och varandra"

tillsammans med dom andra så briljant, lekfullt uttryckt.
Du har lek i din ord, och dom dansar tillsammans.
fan va bra!!
2008-10-25

  Havanna
Fin!
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig