Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra sömnlösa timmar.

man kan bo i det vackraste huset

man kan vara där med sin bästa vän

man kan gömma sig för all världens ångest

man kan måla en tavla eller sjunga en sång

man kan skrämmas av skogens mörker

man kan skämmas över ett hjärtas slag

man kan älska en kvinnas doft

man kan önska att allt var som förr

man kan dansa ensam i ljuset


men ge mig ett äventyr som jag inte kan hantera

...

ge mig ett äventyr som jag inte kan hantera.




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 17:54



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är mycket begärt att ta ett äventyr och inte fåt till det med den då
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock