Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner


Ond-ondska

Ond är ett ord
Ondska lurar överallt på vår jord

Ond är ett tillstånd
Ondska utövas utan förstånd

Ond är en sadist
Onska har i helvetet sin hemvist

Ond är ett smutsigt träck
Ondskan är svartare än svartaste bläck

Ond är den som avskyr
Ondskan ligger där och pyr

Ond är ett ord
Ondskan måste utrotas från vår jord

© YM Bohman -08




Övriga genrer av Njord
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-27 16:42



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
ondskan finns i varje människa, liksom godheten.
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER