Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av min födelsedag. Alla gratulationer undanbedes.


Dagens reflektion 12 mars

Förr var det mamma och pappa
som mindes min födelsedag
och jag själv ibland
Nu minns FB min dag
och jag får gratulationer i mängder
och  så lär det bli även när jag är  borta
för FB glömmer aldrig en bemärkelsedag

YM Bohman-19

 




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-12 11:02



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
När jag läst det här måste jag tänka
på dig, grattis på födelsedagen.
2019-03-12

    ej medlem längre
Vi här på Poeter.se minns dig också:-) Grattis!
2019-03-12

  ULJO
Så är det. Grattis ändå
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER