Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

När hjärtat slår
lagom fort
när hjärnan tänker
lagom mycket
när musklerna vilar
lagom mjuka
... harmoni

 

YM Bohman-19




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-03 17:13



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Idealtillstånd. Ibland finns man där.
Bra beskrivning.
2019-06-04

  ULJO
Livets harmoni
2019-06-04

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Lagom är bäst! :-)

Harmoni är ett så vackert ord förresten...
2019-06-03

    Pelle1212
så sant!
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER