Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Önskar mig inspiration till frukost
ord till lunch
meningar till middagen
och dikter till kvällsmålet...
går hungrig varje dag

YM Bohman-19




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-27 10:56



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Känner igen mig...
2019-05-30

  KattenKin VIP
Fin önskan, min är densamma!
2019-05-29

  Gunnel Eriksson VIP
Man kan aldrig bli övermätt av orden.
Din dikt ger dem plats.
2019-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att få guldkant på tillvaron!
2019-05-27

  ULJO
En fin poetisk önskan
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER