Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är kass

För varmt, för kallt, för vått
för torrt, för blåsigt
hagelstorm, snöstorm, sandstorm, orkan, tyfon
översvämning, torka, frost, iskyla...

aldrig lagom!!!

YM Bohman-19




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-07 15:04



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, väderväxlingarna är häftiga
numera. Och vi är beroende av
de förutsättningar de ger. Klimathotet
mullrar i bakgrunden.
2019-05-08

    ej medlem längre
Jo jag förstår.... men tänk på att medelvärdet av allt detta blir ett ganska lagom väder:-)
2019-05-07

  ULJO
Människans största klagomål, vädret
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER