Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsöde

Jag föddes i mörker
ammades med ilska
växte upp i våld
kan jag någonsin
få se ljuset?

YM Bohman-19




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-22 10:26



Bookmark and Share


  Epione VIP
Åh du kan verkligen ta tag i mig med dina ord
2020-02-19

  Gunnel Eriksson VIP
Så mörkt i bra koncentrat.
2019-08-23

    Lena Staaf VIP
Ett koncentrat av förtvivlan. Fin dikt!
2019-08-22

  ULJO
Stark fråga
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER