Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skavsår

 

det skaver ordentligt
när det jag blivit
inte passar i det jag är




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-08-06 09:35



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
åh vad bra! mitt i prick!
2005-08-07

  Jessi
Där satt den!
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth