Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har ett namn

 

I vilsna trakter
gick jag visst

utan lykta
eller vägvisare

en öken av
möjligheter
för varje steg

men fötterna
nådde aldrig

mark




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 22:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vemodet intar mig medan jag läser..
2008-10-19

    ej medlem längre
Sorgligt, vemodigt, ensamt....
2008-10-18

  Åsa Gustavsson VIP
Precist och utan omsvep. Dessutom skönt fåordigt. bravo!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth