Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Gammal vänskap kan rosta

 

Att vänskap inte rostar
det gäller ej för dig
Jag har betalat vad det kostar
men det hjälpte inte mig

Vänskapslinan brast
vad kan det finnas kvar
av det som skedde i all hast
Utan frågor och inga svar

Det sägs att vänskap inte rostar - ju
men den sanningen var inte sann
Det finns ett jag men inget du
Tänk så snabbt allting försvann

En osynlig mur en stängd dörr
säger mer än tusen ord
Och ingenting blir mer som förr
Det blåser kallt på denna jord




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-25 11:40



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ja, vad ÄR Vänskap?
Hur skör är den?
Hur skör är människan?
Det sägs:
en sorg kommer
sällan ensam.
2008-10-25

  Bibbi VIP
Jag hoppas en varmvind ska möta Dig som driver kölden på flykten, Ulla. Det är Du värd.
2008-10-25

  Mona*
Läser ilska och besvikelse. Så lite sorg, känner det när jag läser - eller om den är min...
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP