Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar

Det är så vackert där ute

En sån underbar dag

Önskar jag var mer glad




Fri vers av RogerIvan
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-19 16:37



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
det kanske inte var en haiku..en vacker dikt är det allafall..vemodsvacker..tack
2008-10-25

    Bodil Sandberg
Å som detta känns igen..hur den fantastisk dagen öppnad armarna och beeeeeer om ens liv och lusta..men hur hjärtat bara inte oooorkar glädjas..inte ooorkar ta emot - så är det ibland..och vem vet kanske det har sin mening - en talande och vacker haiku
2008-10-25

  Lena Krantz VIP
Det var vackert men rätt kallt ändå, så jag stannar inne och tittar ut...

så blir dagen ännu vackrare!

även när glädjen inte är som störst
2008-10-19

  Ilona _L
Ja, det är inte alltid ens eget humör stämmer med naturens skönhet! ;-)

Känner mig själv lite låg, men med viss tillförsikt.
Hoppas du blir glad, snart...
2008-10-19

  friheten
Ja, så kan man känna.
2008-10-19

  LassO
Ja det är märkligt hur de kan bli
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan