Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av dröm-mannen.


Min våta,rosa fantasi

Var min film,med bakgrundsmusik och ridåfall
med hjälten,prinsessan och det sorgliga slutet
Var min våta,rosa fantasi, som alltid funnits där

Fall genom tusen himlar,tills vi landar tillsammans
Skrik mitt namn om natten tills jag kommer
Älska mig för alla mina misstag och allt jag inte är
Följ mig ut,vandra vid min sida i tusen år

Var Bogart, Dean och Depp,alla på samma gång
Var dom mörka molnen med silverkant

Smiska mig när jag varit en stygg flicka
Fråga mig vad som är fel när jag är tyst

Var fantastisk,enastående och superb
Var min fantasi




Fri vers av TigersLori
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-20 00:58



Bookmark and Share


  Don Michael
"Fall genom tusen himlar,tills vi landar tillsammans
Skrik mitt namn om natten tills jag kommer"

Vackert skrivet!
2008-10-21

  Don Jorgé
Allt i ett. Fint skrivet.
2008-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Vrålhäftigt!

Helt enormt!

Rafflande, sensuellt och suggestivt!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

TigersLori
TigersLori