Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur sågbara vi är

möt mig
at the
chimney top


jag måste
säga dig
how much
l adore you


ta ingenting
with you


men snälla
lämna mig

with love




Övriga genrer av Mäkitalo
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-04 22:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag gillar den här lilla smulan
vi tänker och känner allt mindre på dansk
2009-04-03

  the apache kid VIP
Swinglish at its best...apache
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo