Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böjer sin stjälk

Älskade!

Se mitt hjärtas strävan -

lyssna inte på de hårda orden
som så lätt flyger ur min mun
i vardagens kaos

Kära!

Se blomman
som strävar upp mot ljuset
vill fylla världen med nektar

böjer sin stjälk
botfärdig

ville aldrig såra




Fri vers av Heart Beauty
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 13:28



Bookmark and Share


  Gawain
Konsten att förlåta är stor, ibland svår men ack så viktig. Bra text.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Heart Beauty