Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar in och ut i de olika världarna

Vandrar in och ut i de olika världarna

Lever i välsignelsen,
lever i tomheten

Vem mäter våra framsteg?

Som ett frö
vilande i jordens mörker

Ha tillit, mitt hjärta!




Fri vers av Heart Beauty
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-20 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heart Beauty