Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det

Allt det som är jag
är redan fullkomligt välsignat
i den enda Andningen




Bunden vers (Haiku) av Heart Beauty
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heart Beauty