Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när avståndet är långt, är bilden på dig så fin att se på


TILL DIG

I varje andetag

I varje ögonblick

I varje vaken stund

I mina drömmar, ser jag dig

Varje kväll, innan jag släcker min lampa

Ser jag på din bild, säger god natt, och
sov gott, till dig min älskade vän

anits 20 oktober




Fri vers av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-20 18:19



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Ser jag på din bild, säger god natt, och
sov gott, till dig min älskade vän"
Vackert skrivet.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP