Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Vi ser vad vi vill !?

Djupblått djup

 

mot metall

 

Genomskinligt

rör sig.

 

Liv?

 

Betraktarens öga

avgör.




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 20:16



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
säker sanning
med god skärpa!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP