Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam dam i baren

 

lite kallt vitt

sköljer ner

osäkerheten

 

växlar ord

stjäl bitar ur

andras samvaro

 

blandar

min drink av

deras gemenskap 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-20 22:20



Bookmark and Share


  Regular
gemenskap...den bästa av drinkar
2008-10-21

  jardan
VAckra rader som förmedlar en känsla, jag kan se dej framför mej...
2008-10-21

    ej medlem längre
Det var väldigt länge sedan som man tyckte att det var konstigt att en ensam dam satt i baren...men kvarlevor av det finns i oss...strongt att ta del av andras gemenskap! Alla sätt är bra när det behövs...
2008-10-21

  * Ammi *
javisst så kan det vara och kännas .. tufft att vara ensam dam i baren *L*
men vad gör man inte för lite kallt vitt ...
kram
2008-10-20

  genni VIP
Fint skrivet och måste erkänna att Erikas kommentar är bra!
2008-10-20

    Erika H
Ensam dam... smått osäker... växlar blicken mellan sig själv och andra. Insuper gemenskap.
Em bild jag tydligt kan se. Och jag tycker om den. För det finns inget vemodigt i den. Det finns ensamhet men inte en dålig sådan. Jag tycker den är vacker.

Tycker om din ton. En mjuk sådan.

Vackert skrivet.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP