Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen från lördagens skogspromenad


NATURENS SKÖNHET

Naturens skönhet, visar sig för mig,
ännu en gång i höstens alla vackra färger

Björkarnas sista löv, faller till marken,
lägger sig som en matta, och gör den
asfaltsvägen hal

De sista rönnbären, lyser röda och
vackra, på rönnens kala grenar

Stående vid tjärnens strand, ser hur
det mörka vattnet krusar sig

Alen och aspens löv, singlar sig sakta
ner mot vattnet, följer krusningen bort
från mig

Allt HAN skapat, har HAN gjort i kärlek
till oss, som nu vandrar här på jorden,
att vara rädd om och att förvalta, efter
vår förmåga

anits 20 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-20 23:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, det är en fin gåva vi fått, att värna om.
2008-10-22

  Rosen VIP
Vacker naturbild, både i bild och ord av dig..
och ja, nog blir man lite fundersam över hur vi förvaltar allt detta!
2008-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det var ett stort förtroende vi fick.
Synd att vi förstört så mycket.
2008-10-21

  Sladjana Zubcevic
"Naturens skönhet, visar sig för mig,
ännu en gång i höstens alla vackra färger"
Vackert.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP