Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm är Dröm och saga, saga.....


Min sagostad

Det är ljust nu,
natt har blivit dag
och jag ler.
Vandrar sakta framåt mot min dag.
Många tankar på min väg,
och överallt,
rusar alla människor fort förbi.
Och jag stannar till,
sluter mina ögon
och jag ser,
alla människor stressar mer och mer.
Så var jag här igen
framför sanningen
att ingen känner igen.
Så lustigt att jag trott
att i denna stad jag alltid bott
skulle bli en sagostad.
Min dröm är borta
men ändå kvar
i minnet kan jag bevara det som var
så många kännslor
finns i mig,
samlar sig, i ett andetag
sen vandrar jag då åter
i min egna drömmars dag.





Fri vers av hellen
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 11:59



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Jag tycker om frasen : " Vandrar sakta framåt mot min dag"....
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen