Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Markkänsla

 

Osanningar bränner hål
kryper ur

frambringar harklingar
jordbävningar

stormar har allehanda
namn

 inte ditt eller mitt




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 12:24



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Märklig, på ett bra sätt. Gillar hur harklingarna är/blir jordbävningar!
2008-11-05

    ej medlem längre
Helt underbar & perfekt poesi,
wow, ljuvligt, du är så skicklig!
*bokmärker*
2008-10-31

    Maria Malm
Osanningar kryper sannolikt alltid fram, förr eller senare.
2008-10-22

  rebecca d VIP
Osanningar bränner hål

verkligen!!!!
och förvränger allt...(så läser jag de stormar med inte ditt eller mitt namn)
2008-10-21

  Ulf Lagerholm
bra text, å en sak till, gapa förundrat skulle nog världen, om en tyfon skulle döpas till Uffe
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth