Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd(efter inspiration av Sunnanvinds text jag kanske behöver gråta)

för att möta känslan
inuti dig

låt den komma genom gråt
att gråta rensar själens hjärta

kanske inte läker ärren
men mildrar såren

kanske inte försvinner helt
men det lindrar för stunden

 så ni som bär smärta inom själen
låt tårar rinna ner för kinden

man kan vara vuxen
man behöver inte vara ett barn

för att låta det smärtsamma
komma ut

det helar själen
i ett evighetsögonblick




Fri vers av prinscess VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-10-21 14:02



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket fin dikt om gråt
2008-10-22

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet, och
omtänksamt! (önskar bara att jag
kunde, gråta alltså, det kommer
liksom inte på beställning tyvärr,
bara för att jag skulle vilja &
behöva det)
2008-10-21

  Staffan Welroos VIP
Bra! Och grattis till 5-i-topp!

/S
2008-10-21

    sunnanvind
Åh, vad fint Sessan! Roligt jag kunde ge inspiration!:))
2008-10-21

  Blåbäret
så befriande och lösgörande med tårar...fint skrivet
2008-10-21

  Eaglemountains VIP
Jo, det kan lindra mycket, om man bara kan.....jag har provat, att inte kunna gråta, på flera år.....man ska ju inte gråta, när man är karl, som de säger.....men ibland behöver även en man gråta....
för att åtminstone tillfälligt få en liten andningspaus, i allt det svåra.....som tär.....
2008-10-21

    Cajsa
Håller med, alla måste få gråta så ofta de behöver, man har lyckliga stunder och man har tårfyllda stunder, så är livet. Bra skrivet
2008-10-21

    Maria Malm
Alla har rätt att låta tårar rinna..
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP