Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek som var obesvarad


Underbar

Jag kommer aldrig glömma känslan av att få hålla i din hand
Att få vara med dig är det enda jag vill
Jag kommer aldrig glömma känslan av när vi såg på varann
Att få vara med dig är det enda som jag vill
Jag vill bara hålla om dig, jag önskar inget annat
Får jag vara nära dig har mina drömmar besannats

Lägg din hand på min hjärta och känn hur det bultar i mitt bröst
När jag är med dig spelar allt annat ingen roll alls
När jag är med dig spelar det ingen roll om det är vår eller höst
Lägg din kind mot min och låt mig lägga min arm om din hals

Din vänskap är det värdefullaste som jag har
Låt oss andas lunga mot lunga
Du är så vacker, du är helt underbar
Låt dina ögonlock bli tunga
och somna i min famn

Du gör det klara klarare
Du gör det underbara underbarare
Jag vill bara blunda och hålla om dig,
hårt i min famn
Med dig är jag lycklig,
Du får mig att vilja sjunga och skrika ut ditt namn




Fri vers av Johnny Joe
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-10-21 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe