Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enkelspårig kärlek


Tack för att du finns

Jag drömmer om dig varenda natt
Och allt jag vill höra är din röst och ditt skratt
Din röst är för mig som den ljuvaste musik
Ditt underbara skratt bedövar smärta
Och du utstrålar godhet, kraft och mystik
Du kommer att för alltid ha en speciell plats i mitt hjärta

Tack för att du finns
Allt jag vill höra är din röst och ditt skratt
Du är i mina tankar varje dag
Låt oss dela denna mörka natt,
bara du och jag

Jag känner mig bekväm i dina ögon och när du ler
är du det enda som jag ser
Jag vill vara den som får dig att härligt rysa
Din hy är mjuk som sammet och len som siden
Jag vill vara den som får dina ögon att lysa
Jag vill hålla dig i min famn och sedan stoppa tiden

Din hy är mjuk som sammet och len som siden
Jag vill hålla dig i min famn och sedan stoppa tiden

Tack för att du finns




Fri vers av Johnny Joe
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 15:00



Bookmark and Share


  Blåbäret
härligt poetat...kan höra musik till dina texter, härligt...
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe