Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla pojkar får inte flickan som det heter


Tårar i ensamhet

Jag sitter på min säng, helt nerdränkt i tårar
Mitt liv är bara skit, för jag alla bara sårar
Jag gråter tyst när ingen annan ser
Tårarna rinner allt fler och fler

Håll om mig och säg att allt kommer att bli bra
Håll om mig, om bara för en liten stund
Håll om mig och säg att jag visst är något att ha

I min ensamhet fäller jag en tår
Jag gömmer mitt ansikte i mitt långa hår
Jag håller mig för mig själv så att ni ska slippa se mig gråta
Tårarna rinner från mina ögon och gör mina kinder våta

Håll om mig och säg att jag inte är till besvär
Håll om mig, om bara för en liten stund
Håll om mig och säg att jag duger som jag är




Fri vers av Johnny Joe
Läst 482 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-21 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så sorglig och fin! Gillar rimmen i andra och fjärde stycket speciellt. Texten är fint uppdelad och känns skön att läsa.
En stunds kram från mig! :)
2008-10-21

    Bodil Sandberg
Vackra känsliga rader som onekligen griper an de inre strängar!
2008-10-21

  Nattljus
sorgsligt, men jag är säker att den personen vill hålla om dig ifall den läser den här dikten.. :)
2008-10-21

  Blåbäret
sorgset vackra rader här...får en känsla av att dessa skulle vara grymma på engelska, som en sångtext...applåd
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe