Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade en flickvän som behandlade mig dåligt för några år sedan. Visade sig att allt som jag trodde vi hade tillsammans inte betydde ett skit för henne.


Ditt svek

Så många löften och du bröt allihop
Jag kan förlåta, men jag kan inte glömma vad du har gjort
Jag var inget annat än en leksak för dig,
att leka med och sedan kasta bort

Det finns inget mer att säga,
för du bryr dig ju inte ändå
Gå härifrån, bara gå




Fri vers av Johnny Joe
Läst 1833 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe