Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en smaragdgrön rök

 

 

vitare än snö

renare än

jungfru Marias ömma

hjärta

 

oskuldsfullt

återställt

 

allt

måste bli återställt efter

dödskampen

 

alla orden

måste renas tvättas

strykas manglas

måste

lenas igen

bli smekta och kyssta

igen

bli oskuldsfulla och ärliga

igen

 

och

du försvinner

som en smaragdgrön

rök

genom spegeln

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-21 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, shit vad bra, du skriver super,
man får inte riktigt grepp om exakt
på pricken vad texten handlar om,
vilket tacksamt sätter igång läsarens
egna tankar och bilder, fantasi-
egggande - tack
2008-10-22

  Don Jorgé
Ja... för att åter få sitt rätta värde. Gillar denna dikt och bokmärker den därför.
2008-10-21

  papessa
här kan man ana en upplevd smärta från många hårda ord som när dom har renats så försvinner ondskan ut genom spegeln...mystiskt vackert diktat
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP