Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varit på föreläsning. Fick lexem över hela kroppen.


Vad har dom gjort med mitt ord?


In i fållan och brännmärk

"Lexikala enheter", "grafem"

och orden var klara för slakt.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-22 15:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hjälp!!!
2008-10-31

  glittertindra
och så alla fonem och morfem dessutom...
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP