Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte varje dag men nästan, tänker jag på er mina tre fyrfota vänner, som var en del av mig när allt var tungt och svårt


MIN TRE UNDERBARA VÄNNER

Jag tänker ofta på er, mina fyrfota vänner

Tänk så mycket roligt vi hade tillsammans

Fia, du var äldst, ville bestämma, men gav
ofta med dig, när dina kompisar, ville vara med

Pillan, du var stor för att vara schäfer tik, men
du gav aldrig upp, du skulle sitta i mitt knä, om
du ansåg jag varit borta från dig för länge

Ninja, du var Pillans valp, som blev kvar, när ingen
ville ha dig, så glad och tacksam jag var, att jag hade
dig, när allt i livet rasade, då blev min bästa vän, du
fick lyssna till mig, det gjorde du, la ditt huvud på
sned och såg på mig

Ni tre var mina bästa vänner under många år
Fia fick vara med i tolv år, tolv underbara år,
fick vi tillsammans du och jag

Pillan, du blev sjuk, fick sluta dina dagar endast
sex år blev du, du var en underbar kompis, följde
allt jag gjorde

Ninja, du var min tröst, min bästa vän, när
livet gjorde mig illa, tyvärr kunde och ville
jag inte göra dig illa, som att flytta till två
rum och kök, du som var van att ha din frihet.
Sju år skulle du bli, dagen efter jag tagit, det
svåraste beslutet jag kunde göra , när det
gällde dig, men det var nog det bästa, för
både dig och mig

Jag rår inte för det, vissa dagar tänker jag
på er mina tre, underbara vänner, och då
rinner tårarna som nu

anits 22 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-22 17:20



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Jag rår inte för det, vissa dagar tänker jag
på er mina tre, underbara vänner, och då
rinner tårarna som nu"
Underbart skrivet, min vän.
2008-10-22

  Angeldust
Tankar om våra fyrbenata vänner, gränslös kärlek fint skrivet och förmedlat .Kram tinny
2008-10-22

  Fånga dagen
Hundar är härliga djur så sällskapliga av sig.
Jag förstår att du saknar dem.
Har du aldrig funderat på att skaffa en mindre hund igen eller en lite katt ?
Jag ska vara kattvakt i 3 veckor ska bli mys med sällskap sen ska jag bestämma om jag ska skaffa mig en egen

kram ak
2008-10-22

  Rosen VIP
Såå..fin. Blir riktigt rörd av din text, särskilt som min familj alltid själv haft hund, nu bor de (nuvarande) hos våra döttrar. Min man och jag har nu endast en liten huskatt, men en mycket kär vän, dom blir ju det, våra fyrbenta.
2008-10-22

    sunnanvind
Jättefin bild..mycket gripande läsning...
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP