Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betyder mycket

Den kan vara varm

Den kan vara hård

Den kan vara stel

Den kan vara kärleksfull

Den kan avslöja

Den kan bjuda in

Den kan väcka

Den kan förlåta

Den kan hålla fast

Den kan vara smeksam

Den kan visa

Den kan längta

Den kan vara erotisk

Den kan få hjärtat att slå snabbare

Den kan lugna

Den kan förmedla

Den som kan så mycket är








Kramen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-22 22:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja en kram betyder så mycket..så enormt mycket..vissa tycker kramar är fjantigt..man undrar varför..vad de är rädda för..kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam käraste Gnistan!!!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt