Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Sedan

Färger skimrar

på din himmel.

 

Förundrat, ser jag

 

En tröstebro.

 

Binder dem

som varit

med oss

som är.

 

I kärleken

in i evigheten



Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-22 23:18



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
otroligt vacker bild
med skönt och
vacker text.
/I kärleken
in i evigheten/
fint.
2009-03-10

  Bibbi VIP
Oändligt djup som jag tar med mig in i vardagen.
Applåd!
2008-10-31

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP