Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har precis suttit och läst texter här och funderat vad det är för behov som får oss att fundera, reflektera i denna värld av bokstäver.


Fantasins Värld - Vårt Personliga Laboratorium

I tanken finns inga begränsningar


Ett problem uppstår.
Jag är sugen på nåt gott.
Allt som finns i matväg i skåpet är
PÖLSA och .....m-a-k-a-r-o-n-e-r
hmmm....

Jag kan blanda pölsa med makaroner,
eller förflytta mej till en annan plats.
Jag väljer det senare.

Hungrig ligger jag och tänker på hur dom fixade det förr.
Mat från skogen, undrar om dom tyckte det var gott.
I ett träds årsringar kan jag drömma mej till en sommar för hundratals år sedan.

Var jag med där då?
Eller är jag där nu när jag tänker på den?
Har det någon betydelse?

Kanske, jag känner ju smaken av hur jag går där
och äter blåbär....näven full.
Hallon!! Jag vill ha hallon, massor!
mmm, va gott!
hehe
Vederkvickt och på bra humör efter denna fantasi
känner jag att nu ska det bli gott med ett glas vatten.


Som en liten magisk formel, tillverkad i mitt personliga laboratorium
i Fantasins värld lyckades jag fövandla olust till livskraft.




Och om jag låter bli att blanda pölsan med makaronerna
kanske det är ätligt var för sej...











Övriga genrer av Water VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-22 23:43



Bookmark and Share


    leelee
:-)
Inlevelseförmâga är det inte alla som har...men du verkar ha en hel del!
2009-06-25

  sulimaa
Alltså, jag gillar det du skriver, massor! Jag sitter och skrattar högt här :D :D
2009-06-01

    Jnåt
fantastiskt roligt - och matnyttigt!
2008-10-30

  Kristina Wallbing
Fniss!! vad roligt och underfundigt du skriver! Ja fantasin tenderar att skimra ibland. Kanske var det inte fullt så hallonromantiskt..;) Men visst kan fantasin mätta! Och så bra att du inte blandar pölsa och makaroner... det låter närmast giftigt!
2008-10-28

  noname_realmind
Nej, i tanken finns inga begräsningar... bara de man själv skapar. :)

Det sägs ju att hjärnan inte kan skilja på om det är en verklig händelse eller om du gör det rent mentalt, "i fantasin". Den kopplar på alla grejer som behövs i kroppen vilket som... Tänk va, så praktiskt! Kanske gäller det att träna fantasin mer! Tänja och testa sina gränser... ;))
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP