Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad av dig

Försökte se
men solen lös så stark

gick längs trottoarer
i ett inferno
av puls, trafik och stressade själar

Gick i ett kaos
utan påverkan

kaos där det inre
vinner över det yttre

Det är så jag är

Du bländar mig
värmer mig

Du gör allt runt omkring
till kontraster

mot dig

Du bländar mig
lyser så starkt
i mina ögon

Försöker se vad det är som händer

Inte av att känna dig
Se dig

Utan i mig

Bländad av dig
endast svarta silutetter möter mig

Varma vågor sköljer
av nattens minnen

Dina händer finns fortfarande kvar på min hud
Som självande smekningar
Som höstens vindar
Som solens strålar

Som löv
Som virvlar

Höstens första storm
har redan tagit mig
ruskat, snärtat och värmt

Snälla
vill sluta vara rädd

Inte för dig
för mig

Fortsätt bara blända mig




Fri vers av MinnaSofia
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-23 08:47



Bookmark and Share


  Don Jorgé
En fin kärleks dikt.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia